ОБЩИ УСЛОВИЯ за използване на интернет магазина fishingtackle.bg

Този електронен магазин е администриран от фирма “БГ КАРП“ ЕООД, регистрирана в Търговския Регистър ЕИК:BG204622158, с адрес за кореспонденция: гр. Шумен, бул. Симеон Велики 46А , телефон: +359 897 454 688. За използването на този САЙТ, Вие се съгласявате безусловно с правилата и условията на fishingtackle.bg . В случай, че не сте съгласни с Общите условия, моля не използвайте този САЙТ. Използването на САЙТА се подчинява на общите разпоредби на закона.

Регистрация:

Онлайн магазин fishingtackle.bg предлага варианти за пазаруване като Регистриран потребител или като Гост, без предварителна регистрация.В случай на пазаруване като Гост, клиентът отново е длъжен да попълни точни данни за плащане и доставка във формуляра, както и да се съгласи с Общите условия за ползване.Всяко лице, което желае да направи свой профил, трябва да попълни и потвърди верността на данните на регистрационната форма.

Чрез създаването на клиентски профил регистрираният потребител:

Придобива потребителско име и парола, с които се идентифицира в онлайн магазин fishingtackle.bg.
Изразява съгласието си с настоящите Общи условия за ползване на онлайн магазин fishingtackle.bg.
Потребителят има право по всяко време да променя данните, въведени при регистрацията, както и всякаква заявена от него информация във връзка с ползване на услугите, предлагани от fishingtackle.bg. Онлайн магазин fishingtackle.bg си запазва правото да отказва достъп, да прекратява регистрация на клиент, да премахва или редактира съдържание, или да отказва изпълнение на поръчки по свое усмотрение. Ако бъде отказана поръчка, то ще бъде без разход за клиента. Регистрирайки се на fishingtackle.bg, потребителят се съгласява да получава съобщения на своя имейл, с който се е регистрирал. Потребителят има възможност да се откаже от получаването им впоследствие.Процедура за пазаруване:

При направена поръчка за закупуване на продукти от магазин fishingtackle.bg клиентът автоматично получава e-mail, потвърждаващ успешното й оформяне, и съдържащ детайлите на поръчката. Поръчка, направена през уеб-сайта fishingtackle.bg, представлява и се счита за оферта за закупуване на продукт, “подлежаща на разглеждане”. Поръчката се смята за приета от момента, в който представител на онлайн магазин “Фишинг Такъл” осъществи контакт с клиента и получи потвърждение за валидността на поръчката.

При оформянето на покупката от клиента се изисква:

Да посочи валидни адрес за доставка и телефон за контакт.
Да активира изпълнението на поръчката чрез натискането на бутона “Проверка на данните и поръчка”. Чрез натискане на бутона “Проверка на данните и поръчка” клиентът изразява съгласието си с настоящите Общи условия.
След получаване на валидна поръчка представител на магазин “Фишинг Такъл” се свързва с клиента по телефона, за да го уведоми за:
а) наличността на поръчаните артикули (включително размер, цвят и други)б) цената за доставка на стоката в) срок за доставка на стоката

4. В телефонния разговор (или по e-mail) клиентът потвърждава съгласието си с цената и сроковете за доставка на поръчаните стоки. Цените на стоките са в български лева с включен ДДС. Плащането на стоките се извършва в български лева. Обявената за всеки един продукт цена важи за съответната разфасовка (количество еднообразни артикули в единична опаковка), която зависи от вида на продукта и не включва разходите за доставка. Дължимата от клиента сума за доставка на стоката се калкулира допълнително, като стойността й се изчислява приблизително +/- 10%. Когато обработваме Вашата поръчка, ние ще Ви информираме относно наличността и сроковете за доставка на всеки отделен поръчан артикул.

Цена и плащане:

Цените на стоките са в български лева с включен ДДС. fishingtackle.bg си запазва правото по всяко време да променя цените без предварително уведомление, както и да коригира сгрешени технически и други параметри на стоките. Възможни са печатни грешки, разлики в продуктовите опции на продуктите, както и промяна на техните снимки. Плащането става с „наложен платеж”. Клиентът заплаща дължимата сума при доставка на стоките от куриера.Обявената за всеки един продукт цена важи за съответната разфасовка (количество еднообразни артикули в единична опаковка), която зависи от вида на продукта и не включва разходите за доставка. Всички стоки, поръчани през онлайн магазин fishingtackle.bg.

Доставка:

Поръчаните стоки се доставят от куриерска фирма на посочения от клиента адрес за доставка или до поискване от офис на куриерската фирма. Безплатната доставка е до офис на куриерската фирма. При доставка на стоката клиентът се подписва върху товарителница или друг документ, удостоверяващ получаването на стоката. Клиентът е длъжен да провери съдържанието на пратката и съответствието с поръчаната стока преди да заплати дължимата сума. Срокът на доставка зависи от наличността на артикулите. В случай, че разполагаме с всички поръчани продукти на склад, доставката е в срок от 24 часа от момента на изпращането. Нормалният срок за изпълнение на поръчка е 1-2 работни дни. Ако продуктът не е на склад, срокът е различен и за него ще Ви уведомим в телефонния разговор. Поръчки, направени след 15.00 часа е вероятно да НЕ бъдат получени на следващия ден. При наличие на обстоятелства, водещи до забавяне изпълнението на поръчката, клиентът ще бъде навременно уведомен на посочения телефон за контакти.

Гаранция:

Онлайн магазин fishingtackle.bg гарантира, че към момента на изпращане продуктът няма недостатъци, които да намалят стойността му или годността му за обичайна употреба. При получаване на пратката клиентът следва да провери, дали тя е пълна и дали доставените артикули имат някакви недостатъци. В случай на отчетени недостатъци при получаване на стоката, клиентът следва да уведоми незабавно за вида и количеството им. Гаранционният срок започва да тече от момента на получаването на пратката. Гаранция не се изпълнява за дефекти, причинени от нецелесъобразно използване на продукта, наднормено натоварване или употреба в разрез с предписанията в гаранцията на стоката.

Връщане на стока:

Съгласно чл. 55, ал. 1 от Закона за защита на потребителя, клиентът има право, без да дължи обезщетение и без да посочва причина, да върне получената стока в срок до 14 календарни дни, считано от датата на получаването й.

Върнатата стока трябва да отговаря на следните условия:

Да е в запазена оригинална опаковка с ненарушена цялост. Стоката следва да е в оригиналната опаковка и с пълната окомплектовка на продукта – кутии, книжки, чантички, упътвания и други. Това гарантира на клиента, че няма да бъдат наложени удръжки за липсващата окомплектовка.
Върнатият продукт трябва да бъде без следи от употреба, без драскотини, наранявания, без следи от удари или други външни белези. Клиентът има право да тества закупения продукт и да се увери, че отговаря на очакванията, но е задължен да го пази в безупречно състояние и вид, което гарантира, че няма да бъдат наложени удръжки за нанесени повреди и щети.
Клиентът е длъжен да заплати разходите по връщането на стоката, включително да възстанови направените транспортни разходи (в случай, че е получил пратката с безплатна доставка) и други куриерски или банкови такси, свързани с покупката.
При приемане на върнатата стока си запазваме правото да проверим за щети и въздействия, причинени от евентуално необичайно използване от Ваша страна. Ако желаете да се възползвате от това Ваше право, се свържете по телефон или ел. поща с наш служител и ние с удоволствие ще Ви съдействаме.Рекламация:

При предявяване на рекламация, представител на онлайн магазин fishingtackle.bg може да поиска снимка или връщане на повредената стока като доказателство за основание на рекламацията. Във всички случаи на връщане на стоката трябва да бъде предварително уведомен представител на онлайн магазин fishingtackle.bg.

При предявяване на рекламация клиентът може да претендира за:

Възстановяване на заплатената сума;
Замяна на стоката с нова;
Отбив от цената;
Безплатно извършване на ремонт.
Права и задължения:

Онлайн магазин fishingtackle.bg се задължава да достави поръчаната стока в уговорения срок.
Онлайн магазин fishingtackle.bg се задължава да изпълнява уговорките с клиента с дължимата грижа.
Онлайн магазин fishingtackle.bg не носи отговорност за невярна информация, подадена от производителя.
Онлайн магазин fishingtackle.bg не се задължава да достави поръчана стока при посочени неверен адрес или телефон.
Онлайн магазин fishingtackle.bg не носи отговорност за каквото и да е забавяне или невъзможност да изпълни задълженията си, при възникването на обстоятелства извън контрола му.
„БГ КАРП” ЕООД не носи отговорност за преки или косвени вреди, претърпяни от потребителите, в резултат от ползването или невъзможността за ползване на fishingtackle.bg или свързаните и предоставяни чрез fishingtackle.bg продукти и услуги.
Клиентът се задължава да посочи валидни телефон и адрес за доставка.
Клиентът се задължава да заплати цената на поръчаните стоки.
Клиентът се задължава да заплати сумата за други разходи, като доставка, допълнителна опаковка и други, съгласно уговореното.
Клиентът се задължава да осигури възможност за получаването на поръчаните стоки.
Клиентът се задължава да получи поръчаните стоки.
Клиентът носи пълна отговорност за опазването или предаването на трети лица на потребителското си име и паролата, както и за всички действия, извършвани с тях.
Клиентът се задължава да не прави фиктивни поръчки, измислени отзиви за даден продукт или да подава друга невярна информация.
Клиентът се задължава да не нарушава чужди имуществени или неимуществени права.
Клиентът се задължава да спазва действащото законодателство на Република България и настоящите Общи условия за ползване на онлайн магазин fishingtackle.bg
Връзка с нас:На контактната ни страница и на сайта ни са обявени нашето фирмено име, пощенски адрес, email адрес и телефон за контакт. В случай, че не сте съгласни с тези условия, няма как да използвате нашия сайт пълноценно и не би следвало да го използвате занапред.

Снимки, илюстрации и описание на артикул:

Публикуваните в този уеб-сайт описание и снимки на продукти са само за общи информационни цели. За да е сигурен, че продуктът отговаря точно на изискванията му, клиентът трябва да се осведоми за конкретните характеристики чрез официалния сайт на производителя или след консултация с нас.

Публикуване на коментари на fishingtackle.bg:

“БГ КАРП” ЕООД предоставя на потребителите възможността да публикуват коментари за продуктите, които се предлагат. За публикуване на коментари на fishingtackle.bg не се изисква регистрация на потребителите.

Потребителите на fishingtackle.bg се задължават да не публикуват коментари или мнения с порнографско или нецензурно съдържание, такива, подтикващи към насилие, етническа или религиозна нетърпимост, уронващи престижа, или с каквото и да било друго съдържание, което нарушава законите на Република България.

Онлайн магазин fishingtackle.bg има право да цензурира коментари и мнения, публикувани на fishingtackle.bg в нарушение на правилата по предходното изречение.

Онлайн магазин fishingtackle.bg не носи отговорност за съдържанието, истинността и произхода на коментарите, публикувани на fishingtackle.bg.

Онлайн магазин Наслука има право да уведомява съответните органи или институции и да предоставя информация за автори на коментари или мнения, които нарушават българското законодателство.

С публикуването на коментар или мнение на fishingtackle.bg потребителят потвърждава, че е запознат с тези условия, че ги приема и се задължава да ги спазва.

Правно регулиране:

За всички неуредени въпроси от настоящите Общи условия между онлайн магазин fishingtackle.bg и Клиента се прилагат разпоредбите на действащото законодателство на Република България.

“БГ КАРП” ЕООД има право по всяко време да променя съдържанието на fishingtackle.bg и настоящите общи условия за ползването му, без да има задължение за предварително уведомяване на потребителите за промените.

Изменените общи условия за ползване на fishingtackle.bg се публикуват на сайта и са достъпни за всички потребители.

Благодарим Ви, че ни се доверихте и избрахте нас!