Fishing Tackle

MG Carp Double Boom

MG Special Carp обяви пускането на новата си серия топчетата Double Boom или още наречени 50/50. Топчетата 50/50 са превъзходната сила на критично балансираните топчета за стръв в шаранджийския риболов. Направени от 50% микс от фишмийл бойли и 50% Pop Up, те съчетават както хранителните свойства на протеиновите топчета, така и бързата привлекателност, придадена от силния цвят и аромат на поп ъп топчетата. Серията включва четири аромата, като за първи път имаме разновидност на топ аромата на марката Attract Plus, който до момента се предлагаше само във вариант на дънно топче 15мм и 20мм. Double Boom Attract, вероятно ще се отличи, като хита на Double Boom, тъй всички използвали аромата знаят, че това топче е с неограничени възможности и много риболовци на шаран, преписват заслугите за трофейните си постижения именно на Attract Plus.

 Другият аромат, на който могат да разчитат риболовците на шаран, е не по-малко познат и също с изключителни постижения при търсенето на трофейни шарани, това е Double Boom Squid & Strawberry (Калмар и ягода).

 Следващият аромат, който MG Carp са включили в новата си гама критично балансирани топчета е Frankfurter, като този аромат винаги е показвал добри резултати при Pop Up и дънните топчета в студени води, през късна есен, зимния сезон и ранна пролет.

Последният аромат от гамата, но не последно място се нарежда Belachan, който с тежкия си аромат и атрактивния си зелен цвят, би превлякъл вниманието на най-подозрителните шарани.


 

В допълнение, на всичко казано по-горе, повишената плаваемост и гаранцията за убождне на рибата по много по-правилен начин, правят бойлите 50/50 една от най-желаните примамки от рибарите, когато става въпрос за риболов на шаран.

За всички, които не могат да определят предпочитанието си за аромат, MG Special Carp предлагат опаковка MIX, съдържаща топчета от всички аромати от серията Double Boom, като така ще имате възможност да пробвате все един аромат и да изберете вашият фаворит.

Цялата гама аромати Double Boom на марката MG Special Carp, можете да откриете на нашият сайт в категория Критично балансирани топчета или като натиснете тук.

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван.