Fishing Tackle

MG Carp Double Wafters

Double Fishmeal Wafters са най-новият продук на MG Special Carp. Аналогични на Double Boom серията, те са дъмбели, направени от 50% микс от рибно брашно и 50% Pop Up микс. Те съчетават, както хранителните свойства на протеиновите топчета, така и бързата атрактивност, придадена от силния цвят и аромат на Pop Up топчетата, което ги прави лесно забележими, привличащи вниманието и любопитството и най-капризните риби. Предназначени са, както за риболов на метод фидер, така и за шаранджийски риболов. Тъй като не са изработени от чист Pop Up микс, силата на повдигане на стръвта е различна от тази на нормалните Pop Up топчета и дъмбели. Балансирането е много финно. Препоръчва се монтиране на тънка и малка игличка, както и използването на тънък и мек повод, за да може да се докара перфетен баланс. 

И тук както при серията Double Boom, са налични четири аромата. Първият от тях е добре познатия ви Attract, който се отличи със страхотни успехи през зимния сезон.

Вторията аромат е добре познатият ви Squid & Capsuna или Калмар и ягода. Аромат също отличаващ се с със страхотни успехи сред риболовците на шаран.

Следващият аромат, който вече познавате добре от серията Double boom е Frankfurter. Всички любители на шаранджийския риболов, знаят добре, че този аромат винаги е показвал добри резултати, през студените дни от годината.

Неминуемо в серията Double Wafters присъства и аромата Belachan със страхотния си ярко зелен цвят и силен аромат.

За всички, които не могат да решат първоначално, кой аромат би им допаднал най-много, отново имаме опаковка MIX, съдържаща дъмбели от всички аромати.


Размерът в който се предлагат, дъмбелите от серията Double Fishmeal Wafters е 8мм, като дължината им е 10мм. За да разгледате всички аромати натиснете ТУК.

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван.