Fishing Tackle

Ново от FOX за 2023г.

Новостите от световния гигант Fox в шаранджийския риболов за 2023г. продължават с  няколко нови продукта, които ще бъдат на пазара много скоро, за да ви зарадват.

За всички любители на красивото и естетичното, Fox пуска самозалепваща лента в запазения за марката Camo цвят, с която всеки ще може да украси своите аксесоари или въдици в любимия Camo вид, съвсем сам. Лентата е с ширина 5см и дължина от 10м, като с нея, ще може да облепите дръжките на любимите си въдици, кутията за аксесоари, кофата, дръжката за кеп, колчетата и всичко, което пожелаете и вашето въображение може си представи. Лентата е водоустойчива с UV защита и издържаща на външни климатични условия от +60 до -20 градуса.

 

 

За всички, които обичат комфорта и удобството, Fox ще ги зарадва с нов модел Bivvy маса с формован дизайн, който позволява краката на масата да се сгъват в нейния периметър, което я прави изключително компактна и тънка при транспортиране, можете да я сложите в сака или пък в сгънатото си легло. Масата е снабдена с пружинно издърпващи се крака, което прави изключително бързо разгъването и прибирането и. Краката са телескопични с механизъм Fox Cams, което ви помага да я разположите удобно на всякакъв терен.

Рамерите и са  47см дължина, 28см широчина и височина от 24 до 33см с помоща на телескопичните крака. Компакните размери и теглото от 988гр, я правят изключително добър помощник в организирането на вашият бивак.

 

Другата новост е мрежесто покривало за кеп, което е проектирано да покрие главата на кепа, след като уловите риба, за да ви даде спокойствие от вероятноста рибата да избяга, докато организирате изваждането и на брега и да настройте своята камера, с която да запечате любимия момент. 3 милиметровата мрежа с голямо лого на Fox е мека на допир и осигурява сянка на вашия улов и в най-слънчевите дни, като е оборудвана с еластичен шнур и закопчаващ конектор, за прикрепване към главата на кепа. Покривалото е подходящо, както за 42, така и 46 инчови кепове.

 

Последният нов продукт е за всички, който обичат да маркират дистанцията си, на която ловят, а именно ластик маркер в ярко оранжев цвят, който ви дава възможност да бележите влакното си на необходимата дистанция, независимо дали ловите с радио лодка или обичате риболова от ръка. Просто правите силно видим възел с латика върху основната линия на желато разстояние, като той по никакъв начин не може да нарани влакно и е лесно отсраним. Изключително удобен ориентир при риболов в тъмната част на денонощието, който ви дава възможност за точно замятане в захранената вече зона. Ластика се предла на ролка с дължина от 10м.

Пожелаваме ви успешен и изпълнен с емоции сезон 2023!